Thursday, February 21, 2008

Warna Baru Pada Perasaanku


(Buat H)

Saat kau memegang tanganku untuk kali pertama
ada getaran yang begitu bertaut
dan rasa yang begitu menyinta.



Dan kini aku pun pasti
sememangnya cintamu adalah milikku
tanpa perlu kau melafazkan nya.



H....
Sesungguhnya malam ini
kau telah memberi warna baru pada perasaanku
dan membawa pergi segala keraguan
dihati ini.


***

warna diri
3hb Febuari 2008
Batu Feringgi, Penang

4 comments:

Danisha 1:18 PM  

Comelnya eja....Macam leh bayang la....

Doakan semoga korang ke jinjang pelamin dan forevern ever.....

Bestlalah tau kengkawan bahagia

Warna Diri & Ayu 9:54 AM  

Hihi..Amin!!!

Eja pun doakan yang sama untuk aziah, dan juga kawan-kawan kita yang lain :)

Memang happy bila tengok semua orang bahagia kan, especially kawan-kawan kita :)

krol,  12:09 PM  

mana lehh pegang tangan x kawin lagi......

Warna Diri 1:20 PM  

krol...mmg tak boleh...tapi...tapi..(ayat apa nak tulis nie -wink-)

Related Posts with Thumbnails

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP